Válaszd a legmegbízhatóbb VPN-t.

VPN, ami tényleg működik VPN, ami tényleg működik

Lépd át a határokat szerverekkel Magyarországon, Ukrajnában, Szlovákiában és számtalan más országban

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Válaszd a legmegbízhatóbb VPN-t.
Naptár illusztrációja, a 30 napos kockázatmentesség jelvényével

Az ExpressVPN garanciája

Próbáld ki az ExpressVPN-t kötelezettségek nélkül! Ha nem vagy elégedett az első 30 napon belül, visszakapod a pénzed. A teljes összeget.

Mi az a VPN?

Mi az a VPN?
Mi az a VPN? Kép.

A VPN, vagy más néven virtuális magánhálózat egy biztonságos alagút az eszközöd és az internet között. A VPN-ek védelmet nyújtanak a leskelődőkkel, az illetéktelenek beavatkozásával és a cenzúrával szemben.


Amikor egy biztonságos VPN szerverhez csatlakozol, az internetes forgalmad egy titkosított alagúton halad keresztül, amelybe senki sem láthat be – a hackereket, a kormányokat és az internetszolgáltatódat is beleértve. A VPN szervereinkhez való közelség javítja a teljesítményt, ezért olyan releváns a szerverhálózatunk, amely tartalmaz szervereket Magyarországon, Szerbiában, Horvátországban és más helyeken is.

Hogyan szerezhetek be és használhatok VPN-t?

1. lépés

Hogyan regisztrálj az ExpressVPN-re
Regisztrálj az ExpressVPN-re

Látogass el a rendelési oldalra, és válaszd ki a számodra megfelelő opciót. Minden csomagunkhoz jár a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

2. lépés

Töltsd le a VPN alkalmazást

Azonnal kapni fogsz egy felkérést, hogy töltsd le az alkalmazást az általad használt eszközre. Ugyanilyen egyszerűen beszerezheted az alkalmazást az összes többi eszközödre is.

3. lépés

Csatlakozz egy VPN szerverhelyhez

Egyszerűen nyomd meg a Bekapcsoló gombot, és azonnal csatlakozni fogsz a kapcsolatod számára legjobbnak ítélt helyhez, vagy választhatsz egyet a globális hálózatunkból.

Miért válaszd az ExpressVPN-t?

Határok nélküli internet: Európa és Amerika helyszíneit tartalmazó térkép.

Szerverek 105 országban

Változtasd meg a tartózkodási helyed a globális szerverhálózatunk segítségével, beleértve a szervereket Magyarországon, Ukrajnában, Szlovákiában és más országokban is.

Zöld biztonsági zár.

Kategóriájában a legjobb titkosítás

Adataid a biztonsági szakértők által elismert AES-256 szabvány védi.

Borítékok.

24 órás élő chates támogatás

24/7-ben elérhető támogatás magyar nyelven is, egy valódi személy formájában, aki segít a VPN telepítésében és a problémák megoldásában.

TrustedServer technológia pasztilla ábra

TrustedServer technológia

Innovatív szervertechnológiánknak köszönhetően az adatok soha nem kerülnek rögzítésre a merevlemezen.

Sebességmérő.

Villámgyors sebesség

VPN hálózatunkat úgy alakítottuk ki, hogy maximális sebességet kínáljon, amelyet élvonalbeli technológiánkkal és szervereinkkel támogatunk Magyarországon, Ukrajnában, Szlovákiában és sok más országban.

Használj ExpressVPN-t akár 8 eszközön is egyszerre

Minden platformon használható

Az ExpressVPN iOS-hez, Androidhoz, Machez, Windowshoz, Linuxhoz, routerekhez és más eszközökhöz is rendelkezik alkalmazásokkal.

Visual with 5 VPN locations

Akár 8 eszközön is használhatod

Telepítsd az ExpressVPN-t minden eszközödre, és csatlakoztass egyszerre akár nyolcat is.

Mappa kereszt szimbólummal.

Nincsenek tevékenységnaplók

Az ExpressVPN soha nem tárol olyan adatokat, amelyek bármilyen online tevékenységedet hozzád köthetnék.

A világ első számú prémium VPN-je pasztilla ábra

A világ legjobb prémium VPN-je

A CNET, a TechRadar, a The Verge és mások szerint is a miénk a legjobb VPN.

Ultragyors szerverek világszerte

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
JAPÁN
USA
AUSZTRÁLIA
TAJVAN
KANADA
INDIA
FRANCIAORSZÁG
DÉL-KOREA
ARGENTÍNA
OLASZORSZÁG

Vélemények az ExpressVPN-ről

App Store logó.
App Store logó.

Értékelése 4,7 az 5-ből


Google Play logo.
Google Play logo.

Értékelés: 4,4 az 5-ből


Imádom ezt az alkalmazást. Sokat utazom, és ez az alkalmazás segít kapcsolatban maradni a szeretteimmel.
Bármilyen oldalra megyek, nem tudják, hol vagyok, vagy hogy ki vagyok, és pont így szeretem.
Dustin Greiger avatar.
Tegnap hoztam létre az @expressvpn fiókom. Külföldi utakhoz csak ajánlani tudom!
Nill088 avatar.
Szeretem az express-t, mert biztonságos, gyors és minden területen jól teljesít 👍
Jon Narong avatar.
Az @ExpressVPN egy elengedhetetlen eszköz, ha otthonról dolgozol.
PC World logó.
Az ExpressVPN teljesítménye kiváló, a sebessége pedig folyamatosan jó.
Techradar logó.
Adatvédelmi szempontból a legjobb offshore VPN.
Huffpost logó.
Az általunk tesztelt VPN szolgáltatások közül az ExpressVPN a legjobb.

A VPN előnyei

Laptop képernyők, amelyek bemutatják a felhasználó IP-címének folyamatát a megváltoztatás előtt és után.

Helyváltoztatás

A VPN segítségével megváltoztathatod az IP-címed, azt az egyedi számot, amely segítségével azonosítani lehet téged, és azt, hogy hol tartózkodsz. Az új IP-cím megnehezíti személyazonosságod és a valós tartózkodási helyed meghatározását. Az ExpressVPN használatával úgy tűnhet, mintha az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában vagy a 105 ország bármelyikében tartózkodnál.

A VPN letöltése a kategóriájában legjobb 256 bites titkosítást biztosította.

Védd meg a magánéleted

Az IP-cím VPN-nel történő megváltoztatása segít megvédeni a személyazonosságod azokkal a webhelyekkel, alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal szemben, amelyek nyomon szeretnének követni. A jó VPN-ek az erős titkosításnak köszönhetően megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatód, a mobilszolgáltatód vagy bárki más, aki esetleg figyel, láthassa a tevékenységeidet.

Router VPN, amely minden eszközt lefed.

Fokozd a biztonságod

A VPN használata számos módon védelmet nyújthat a biztonsági incidensekkel szemben, beleértve az adathalászatot, a szélhámos Wi-Fi hálózatokat és a közbeékelődéses támadásokat. Azok, akik gyakran utaznak, távolról dolgoznak, vagy más tevékenységeket végeznek útközben, VPN-t használnak akkor, amikor nem megbízható hálózatokhoz, például ingyenes nyilvános wifihez csatlakoznak.

Mikor használjak VPN-t?

Ha fontos számodra az adataid biztonsága, akkor mindig használj VPN-t, amikor csatlakozol az internethez. A VPN alkalmazás a háttérben fut az eszközödön, így nem akadályoz, miközben más alkalmazásokat használsz vagy az interneten böngészel. Nyugodtan hátra dőlhetsz, hiszen az adataid védve vannak.

Van azonban néhány olyan helyzet, amikor a VPN különösen hasznos lehet:

Repülőgép a világ felett.
Utazás közben

A világ felfedezése során nem kell változtatnod az internetezési szokásaidon. A VPN segítségével úgy használhatod az internetet, mintha még mindig a saját országodban lennél, függetlenül attól, hogy milyen messzire utazol.

Élvezd a kívánt tartalmakat: streamelj tévét és zenét egy laptopon.
Szórakozás közben

A VPN lehetővé teszi, hogy élvezhesd kedvenc weboldalaid és szolgáltatásaid anélkül, hogy az internetszolgáltató korlátozná azokat (ami rontaná az élményt), illetve anélkül, hogy az internetszolgáltató vagy a helyi wifi hálózat teljesen blokkolná őket.

Maradj biztonságban a nyilvános Wi-Fi-n: laptop használata egy kávézóban.
Nyilvános wifi használata közben

Amikor nyilvános wifi hotspotokhoz csatlakozol, például kávézókban, repülőtereken és parkokban, a személyes adataid sebezhetővé válhatnak. Ha VPN-t használsz az eszközeiden, az erős titkosításnak köszönhetően biztonságosan böngészhetsz.

Eszközök játékhoz.
Játék közben

A VPN segítségével feloldhatod azokat a játékokat, térképeket, skineket és egyéb bővítményeket, amelyek korlátozva lehetnek a hálózatodon. Ezenkívül védelmet nyújt a DDoS-támadásokkal szemben, valamint csökkenti a pingelést és az általános késleltetést.

Letöltés névtelenül. Laptopos letöltés ikonnal.
Fájlmegosztás közben

A P2P fájlmegosztás általában azt jelenti, hogy idegenek számára láthatóvá válik az IP-címed, és nyomon követhetik a letöltéseid. A VPN titkosítja az IP-címed, így fokozott névtelenséggel tölthetsz le fájlokat.

Vásárlási böngészőablak.
Vásárlás közben

Egyes online áruházak eltérő árakat mutatnak a különböző országokban élő emberek számára. A VPN segítségével megtalálhatod a legjobb ajánlatokat a világon, függetlenül attól, hogy honnan vásárolsz.

Hogy működik a VPN?

A VPN működésének megértéséhez először is azt kell megérteni, hogyan működik az internetkapcsolat VPN nélkül.

VPN nélkül

Amikor VPN nélkül látogatsz meg egy webhelyet, akkor az internetszolgáltatódon keresztül jön létre a kapcsolat. Az internetszolgáltató egyedi IP-címet rendel hozzád, amellyel be lehet téged azonosítani az adott webhelyen. Mivel az internetszolgáltatód kezeli és irányítja az összes forgalmat, láthatja, hogy milyen webhelyekre látogatsz, tevékenységed pedig az egyedi IP-cím alapján hozzád kapcsolható.

VPN-nel

Amikor VPN-en keresztül csatlakozol az internethez, az eszközön lévő VPN alkalmazás (más néven VPN kliens) biztonságos kapcsolatot létesít egy VPN szerverrel. A forgalom továbbra is az internetszolgáltatón keresztül halad át, de a szolgáltató azt már nem tudja elolvasni, és nem láthatja a végső célállomást. A meglátogatott webhelyek már nem láthatják az eredeti IP-címed, csak a VPN-szerver IP-címét, amelyen sok más felhasználó osztozik, és rendszeresen változik.

Nincs kapcsolat

Csatlakoztatva

Laptop biztonságos internetkapcsolattal, és egy szemmel, amely a laptop és az internet közötti forgalmi adatokat figyeli. Mi az a VPN? Kép.

Itt van néhány fontos fogalom a VPN-ekkel kapcsolatban, amelyek segíthetnek megérteni a VPN működését és előnyeit:

Proxykezelés

A VPN szerver a webes tevékenységeid során proxyként vagy stand-inként működik: a valódi IP-címed és tartózkodási helyed helyett a felkeresett webhelyek csak a VPN szerver IP-címét és helyét láthatják.

Ezáltal nagyobb névtelenséggel böngészhetsz az interneten.

Hitelesítés

A biztonságos kapcsolat létrehozása trükkös kérdés, amely megoldható okos matematikai műveletek segítségével a hitelesítésnek nevezett folyamat során.

A hitelesítés után a VPN kliens és a VPN szerver már biztosan csak egymással kommunikálnak, nem pedig mással.

Alagútkelezés

A VPN-ek alagútkezeléssel és titkosítással is védik az ügyfél és a szerver közötti kapcsolatot.

Az alagútkezelés folyamata során minden adatcsomagot egy másik adatcsomagba zárnak be. Ez megnehezíti a harmadik felek számára, hogy elolvassák az átvitel során.

Titkosítás

Az alagútban lévő adatok is titkosítva vannak oly módon, hogy csak a címzett tudja visszafejteni azokat. Ezáltal az internetes forgalom tartalma teljesen privát marad, és még az internetszolgáltató sem láthatja.

VPN protokollok

A VPN protokollok azok a módszerek, amelyekkel az eszközöd csatlakozik a VPN szerverhez. Egyes protokollok a sebesség, mások pedig a biztonság szempontjából jobbak, és vannak olyanok is, amelyek egyszerűen jobban működnek bizonyos hálózati feltételek mellett.

Szövegbuborékok különböző VPN protokollokkal.

A legtöbb VPN standard protokollkészletet használ, az ExpressVPN azonban létrehozta a Lightway-t, hogy mindegyiket felülmúlja a sebesség, a megbízhatóság és a biztonság terén. Próbáld ki, és győződj meg róla magad is.

Az ExpressVPN automatikusan a legjobb protokollt választja ki a hálózatod számára, azonban manuálisan magad is kiválaszthatsz egyet.

A népszerű VPN protokollok közé jelenleg az alábbiak tartoznak:

  • OpenVPN

  • IKEv2

  • L2TP/IPsec*

  • PPTP*

  • WireGuard*

  • SSTP*

*Az ExpressVPN nem támogatja.

A VPN típusai

Egy laptop növénnyel és itallal.
Kereskedelmi VPN

A kereskedelmi VPN, amelyet személyes vagy fogyasztói VPN-nek is neveznek, egy magánszolgáltatás, amelyet közvetlenül az egyéneknek kínálnak, általában díj ellenében.

Az ExpressVPN is egy ilyen VPN szolgáltatás, mivel közvetlenül az ügyfelek adatvédelmi igényeit elégíti ki.

Kördiagram.
Vállalati VPN

A vállalati VPN, vagy más néven üzleti VPN, lehetővé teszi egy szervezet távoli dolgozói számára, hogy biztonságosan csatlakozzanak az internethez, mintha fizikailag az irodában tartózkodnának.

A kereskedelmi VPN-ekkel ellentétben azonban a vállalati VPN-ek célja a vállalat, és nem feltétlenül az egyén adatainak védelme.

Villáskulcs és csavarkulcs.
Önbeállítású VPN

Néhány technológiai szakértő és hobbista a saját berendezései segítségével létrehozhatja a saját VPN-jét.

Az önbeállítású VPN-ek azonban nem biztosítanak megosztott IP-címeket, több országban található szerverhelyeket, vagy a számos más funkció előnyét, amelyet a kereskedelmi VPN felhasználók élvezhetnek.

A VPN alternatívái

Nem a VPN az egyetlen eszköz, amely segíthet az online adatvédelem, a biztonság és/vagy az online szabadság növelésében.

Tor hagyma szimbólum a laptopon.

Tor

A Tor (a The Onion Router rövidítése) szerverek vagy „csomópontok” ingyenes hálózata, amelyek véletlenszerűen irányítják az internetes forgalmat egymás között, hogy elhomályosítsák az adatok eredetét.

A Tor használata jelentősen növelheti az anonimitást, a Tor VPN-nel együtt történő használata pedig a lehető legjobb adatvédelmet hozza létre.

A Tor legnagyobb hátránya azonban a sebesség. Mivel a forgalmat több ugráson keresztül továbbítja, valószínűleg kényelmetlen lesz letölteni vagy fájlokat megosztani a Torral.

Laptop kapcsolódva az internethez egy proxyszerveren keresztül.

Proxyszolgáltatások

A proxyszerver lehet bármilyen közvetítő az eszköz és az internet között. A VPN-től eltérően azonban a legtöbb „proxyszolgáltatás” meglehetősen lassú, és nem kínál semmilyen adatvédelmi vagy biztonsági előnyt.

Az úgynevezett „ingyenes proxyszolgáltatások” különösen veszélyesek, mivel sokan megtalálhatják a módját, hogy pénzzé tegyék az adataidat, például eladják azokat harmadik feleknek.

Sem a Tor, sem egy proxyszolgáltatás nem képesek helyettesíteni a VPN előnyeit. A legtöbb ember számára továbbra is egy megbízható VPN jelenti a legjobb adatvédelmi megoldást.

GYIK

Hogyan válasszak VPN-t?
Miért fizessek egy VPN-ért?
Legálisak a VPN-ek?
Használhatok VPN-t mobilon? Miért lehet erre szükségem?
Lelassítja a VPN az internetemet?
Lemerítik a VPN-ek az akkumulátort?
Nyomon követhetnek, ha VPN-t használsz?
Biztonságos dolog VPN-t használni az online banki ügyintézéshez?
Hagyjam állandóan bekapcsolva a VPN-t?
24 órás támogatás, szövegbuborékok.

Élő, 24 órás ügyféltámogatás

A technikai támogatás magyar nyelven is elérhető, valódi emberekkel. Elérhetőek vagyunk e-mailben és élő csevegésen keresztül, hogy segítsünk a VPN beállításában és az esetleges problémák megoldásában.

30 nap pénzvisszafizetési garancia.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

VPN-ünk egyszerűen működik, ahogy a garanciánk is. Ha nem vagy elégedett, visszatérítjük a befizetett összeget. Probléma és kockázat nélkül.

30-day money-back guarantee